За Нас

Добре дошли на сайта на Ауто Плюс България АД – една от водещите компании в сферата на вноса и търговията с автомобилни резервни части в България.
Фирма Ауто Плюс България АД е една от водещите български компании в сферата на вноса и търговията с резервни авточасти и масла за леки и лекотоварни автомобили. Вносител е на над 50 висококачествени продуктови линии от водещи световни производители на авточасти.

profile-1big

Фирмата има добре изградена дистрибуторска мрежа, която обединява над 50 магазина под собствена търговска марка Ауто Плюс, като по този начин покрива територията на цялата страна. Разполага с централен склад в гр. София и три регионални склада в градовете Варна, Русе и Стара Загора. Фирмата разполага и със собствен автомобилен парк, което допринася за бързото и качествено обслужване на клиентите.

Широката дистрибуторска мрежа, изграждането на собствени складове в ключовите български градове, както и използването на собствен транспорт, позволяват на Ауто Плюс да изпълни заявките на своите клиенти в кратък срок, с което изпълнява един от принципите, които определят отношението на фирмата към нейните партньори, а именно – бързата доставка.

Мисията ни е да отговорим на нуждите на своите клиенти и да задоволим техните потребности, с което да бъдем предпочитаният търговски партньор.
Всичко това допринесе Ауто Плюс да бъде първата и единствена българска компания в бранша, приета в семейството на ATR – едно от най-големите и успешни търговски сдружения в Европа.

Back to top