Партньори

ate110CONTINENTAL AFTERMARKET GMBH


ATE има повече от 100 години опит – марката е една от най-старите и най-успешните в пазара на спирачки и днес. Компанията се гордее с тази традиция и е горда, че е част от Continental – един от най-големите и най-влиятелните автомобилни доставчици в света.
social_facebook_box_blue Youtube-Buttons-73-26-


 

AUTLOGFEDDERMANN & LANKAU GMBH


Компанията предлага интересни продукти на конкурентни цени под търговска марка Autolog, като се фокусира върху нуждите на международния независим пазар за резервни части. Благодарение на дългогодишен опит и световните връзки с под-доставчици в автомобилната индустрия, компанията е в състояние да предложи висококачествени продукти и истинска гама от различни компоненти по двигателя и шасито на търговските си партньори.

BERUFEDERAL-MOGUL GLOBAL AFTERMARKET EMEA, BVBA


BERU е марка, свързана със „запалването“ и „студен старт“, разпространявана от Federal-Mogul в световния независим пазар на резервни части. Марката BERU има славна история в техническите иновации и разработването на продукти. Днес, тя осигурява качествени части на водещи автомобилни производители в света, както и на независимия пазар за резервни части.
Youtube-Buttons-73-26-

BOSCHROBERT BOSCH SRL


Групата Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги, чиято дейност е организирана в четири направления: „Автомобилни технологии”, „Индустриална техника”, „Потребителски стоки” и „Енергийна и сградна техника“. Основна цел на Бош е да предлага на своите клиенти, вече 125години, „техника за живота” – продукти и услуги, които повишават качеството на живот, като предоставят иновативни и ефективни решения.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

BREMBO S.P.A.


Brembo е световен лидер в проектирането, разработването и производството на спирачни системи и компоненти за автомобили, мотоциклети, индустриални превозни средства и машини, за OE пазара, независимия пазар за резервни части и части за състезателни автомобили.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

COMLINE
COMLINE AUTO PARTS LIMITED


Създадена преди повече от 20 години, намираща се в Luton, Comline Auto Parts е компания с високи стремежи. С гордост британската компания има желание да се фокусира върху факта, че съществува, за да подкрепи независимия пазар за автомобилни резервни части с рецепта за качествени части, доставени в срок и на разумна цена.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

CRC_1
CRC INDUSTRIES BVBA


CRC Industries е световен лидер в производството на специални химикали за поддръжка и ремонт, както за професионалисти, така и за непрофесионална употреба тип „направи си сам“, също така за обслужване на  автомобилни, тежкотоварни, морски, електрически, индустриални, хардуерни и авиационни пазари.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

DYNAMAX
EURO-VAT,SPOL.S.R.O


EURO-VAT, SPOL. Ltd. е производствена фирма, която съществува от преди две десетилетия. В портфолиото на компанията е търговията на едро и дребно, както и поръчковите производства. Днес работи не само на вътрешния пазар, но с въвеждането на система за управление на качеството в съответствие със стандарт EN ISO 9001: 2008, заема своето място в сектора на бизнеса и производството за Унгария, Австрия, Германия, Румъния и Чешкия пазар. През 90-те години компанията е била доминираща в този бизнес, който се занимава с продажбата на моторни превозни средства и части, и постепенно разширява диапазона с продажбата на масла, смазочни материали и автокозметика.
social_facebook_box_blue Youtube-Buttons-73-26-

ELRING
ELRING KLINGER AG


Идеалният доставчик за професионални ремонти на двигатели. Elring може да осигури широка гама от комплекти гарнитури, гарнитури, резервни части и уплътнители, за да отговарят на всички изисквания на пазара. Името на марката „Elring – Das Original“ отдавна се е превърнало в запазена марка за изключително качество, безопасност, обслужване, достъпност и надеждност.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-


ETECNO 1 SPA


Etecno 1 S.p.A. е създадена през 1979г. и произвежда подгревни свещи за дизелови двигатели и търгува с електрически резервни части за автомобили.
Посредством състоянието на техниката, технологиите и дългогодишния опит, компанията достига много високо ниво на качество, както е потвърдено от техните многобройни клиенти по целия свят, от вносители и износители на национални и международни компании.
За да е подготвена да отговори напълно на пазарните изисквания, компанията е с напълно автоматизирани производствени линии, които са изцяло обновени през последните пет години. Постоянните изследвания от техническите експерти и широката продуктовата гама на подгревни свещи, която обхваща почти 97% от дизеловите автомобили, са едни от сериозните конкурентни предимства, с които разполага компанията.
social_facebook_box_blue

ETS
ELBIR OTO YEDEK PARCA IML.TIC.LTD.STI


Elbir е основана през 1986 г. от братята Ахмет и Сабри Заим. Заводите са разположени в Истанбул. Компанията произвежда части по окачването и кормилната уредба за леки и лекотоварни автомобили. ETS се стреми да бъде водеща компания в пазара за резервни части, като използва своята динамична структура, развитие на професионалната идентичност и актуализиране спрямо Световната автомобилна индустрия. 80% от продукцията се изнася в САЩ, Великобритания, Германия, Италия и други страни от ЕС, както и в много азиатски и африкански страни.
social_facebook_box_blue

EUROLEUROL BV


Новаторско предприемачеството и усещане за качество са били движещите сили зад Johan Pfeiffer за създаване на марката „Eurol“ през 1977 г. Името на марката, комбинация от Europe и Oil, подчертава международните амбиции на Johan Pfeiffer. Продуктите са одобрени от водещи производители на автомобили и сега са достъпни в повече от 65 страни.
social_facebook_box_blue

FAE
FRANCISCO ALBERO,S.A.


FAE – Francisco Albero S.A.U. – проектира и произвежда електрически и електронни продукти за автомобилния пазар. Компанията предлага на своите клиенти широка гама от продукти за над 3000 приложения, които са с еквивалентна производителност и качество на OEM частите.
Youtube-Buttons-73-26-

FEBI
FERDINAND BILSTEIN GMBH+CO


FEBI Bilstein е един от водещите световни производители и доставчици на световния независим пазар за резервни части за леки автомобили и търговски превозни средства. Марка е символ на приемственост, качество, обслужване, надеждност и иновация за повече от 170 години. FEBI Bilstein означава продукти, които отговарят на най-високо качество на производството и монтажни изисквания за точност.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

FUCHSFUCHS EUROPE SCHMIERSTOFFE GMB


FUCHS Schmierstoffe GMBH, основана през 1931г. като семейна фирма в Манхайм, Германия, е член на групата FUCHS PETROLUB SE и водещ световен доставчик на смазочни материали сред независимите компании.
FUCHS се отличава с пълна гама от смазочни материали като своя основна програма; с персонализирани специализирани решения за разнообразни пазарни ниши, които да допълват своите стандартни продукти; с разнообразни консултантски и сервизни възможности.
FUCHS предлага смазочни материали за стотици приложения – включително смазочни материали за водачи на автомобили и мотоциклетисти, превоз на товари, пътнически трафик, минни компании, стоманодобивна промишленост, превозни средства и машини за строителството, търговия на строителна и селскостопанска техника.


CONTINENTAL AFTERMARKET GMBH


Continental е една от водещите компании в бизнеса за производство на резервни части за много десетилетия. Сега компанията поддържа марката GALFER, която отдавна се е утвърдила в производството на части за първоначално вграждане и става все по-търсен доставчик на оригинално оборудване за автомобилната индустрия. По този начин предоставя асортимент, който перфектно отговаря на предизвикателствата, пред които сте изправени.
GALFER – премиум качество при автомобилните спирачки!

GATESGATES EUROPE BVBA


Gates Corporation, със седалище в Денвър (САЩ), е водещ производител на високотехнологични гумени ремъци и маркучи за промишлени, хидравлични, селскостопански и автомобилни приложения. Gates не само доставя за всички големи автомобилни и машинни производители, но също така и за независимия пазар за резервни части. Автомобилното производството, транспорта, селското стопанство, минната промишленост, строителството, офис оборудването, компютърната техника и хранително-вкусовата промишленост са основните индустрии, които обслужва.
Youtube-Buttons-73-26-

GKN
GKN SERVICE INTERNATIONAL GMBH


Над 55 000 души работят в GKN дружествата и съвместните предприятия в повече от 30 страни. Компанията обединява значителни технологични и производствени ресурси, за да предостави най-високите системи за качество, структури, компоненти и услуги.
Youtube-Buttons-73-26-

GRAF
METELLI S.P.A.


Metelli е създадена през 1962г. като машиностроителна работилница. През 1970г. компанията започва да произвежда части за двигатели, а през 1975г. започва производство на хидравлични спирачки и части за съединители. Metelli Co. изнася своите продукти в над 90 страни по целия свят, като обхваща всички континенти: Европа, Африка, Азия, Америка и Океания.
Това прави компанията истински многофункционална, може да се погрижи за нуждите на различни пазари и в същото време да предаде образа на цялостност и надеждност, с което винаги се отличава.
Фирмата разполага с много смесени клиентски база: от независими следпродажбени услуги (I.A.M.), до оригиналните доставчици на оборудване (OES) и чак до оригиналните производители на оборудване (OEM). През 2001г., Metelli Co. придобива 100% от GRAF Co., добре познат производител на водни помпи и спирачни дискове за автомобилната промишленост.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

HELLAHELLA KGAA HUECK & CO


HELLA е глобално позиционирана, независима, семейна фирма с история, дълга повече от 100 години. Разработва производството на осветителни технологии и електронни продукти за автомобилната индустрия и е една от най-големите организации на дребно за части и принадлежности за автомобили в Европа.
Youtube-Buttons-73-26-

HEPUIPD GMBH


HEPU® – повече от 50 години добре познат производител на водни помпи с високо качество за моторни превозни средства. Натрупаното ноу-хау, качествените продукти, високата надеждност, бързата доставка и близките отношения с клиентите, правят компанията водещ немски производител на водни помпи.

IPD
IPD GMBH


IPD е водещ доставчик на висококачествени резервни части за автомобили. IPD произвежда оригинално качествено оборудване и иновативни продуктови решения за бизнеса с резервни части. Компанията доставя широка гама от продукти в областта на лагери, колесни лагерни комплекти, обтегачи, водни помпи и комплекти маншони.
Спазването на изискванията на клиентите е техен основен приоритет!

KNECHT   MAHLE_Logos
MAHLE AFTERMARKET GMBH


MAHLE Aftermarket е представена на 22 международни локации, както и няколко допълнителни офиси за продажби, с около 1600 служители по целия свят и продажби за 836 милиона евро (2014 г.). Петте марки представляват иновациите и безкомпромисното качество: MAHLE Original, Knecht, Behr, Metal Leve и Clevite(специална марка за търговски превозни средства в САЩ). Разнообразието, предлагано от тези марки дава силно пазарно покритие и те непрекъснато се поддържат и разширяват, съобразено с новите въведения в автомобилната индустрия.

KYB
KYB EUROPE GMBH


KYB Europe GmbH е дъщерно дружество на Корпорацията KYB(базирана в Токио). Групата KYB, която има 8.200 служители в целия свят, постига стокооборот от 2,6 милиарда щатски долара, от които 60% е делът на продажбите на автомобилни амортисьори. От своите 15 фабрики в Азия, Европа и Съединените Щати, KYB има годишен производствен капацитет от над 75 милиона амортисьора. КУВ има най-голямата фабрика за амортисьори в света (в Гифу, Япония) с производствен капацитет над 50 милиона части. Тя е високо автоматизирана и е в състояние да замени един вид производство с друг в рамките на 15 секунди.
Корпорацията КУВ е листвана на Токийската фондова борса и изнася своите продукти в повече от 100 държави от целия свят.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

LPR
LPR SRL


В Бреша през 1952 Pietro Arici имаше фабрика за високо прецизна обработка, специализирана в производството на спирачна хидравлика за първоначално вграждане. През 1977 г. компанията се премества в Пиаченца и така се ражда името LPR с нов фокус към хидравликата на спирачките и съединителя. Благодарение на управлението и вниманието на новия президент Luciano Arici, и нивото на инвестиции в допълнителни инструменти, само за няколко години LPR се превръща в световен лидер в областта на качеството и иновациите като разширява своята гама, за да се включи и други продукти, като например спирачни накладки, челюстни накладки, дискове и барабани.
Youtube-Buttons-73-26-


MEYLE AG


От основаването си през 1958г., компанията е част от семеен бизнес с автомобилни резервни части. От 1995 Wulf Gaertner Autoparts AG произвежда и търгува с резервни части за автомобили под собствената марка MEYLE – най-висок клас тествани качествени резервни части за леки, лекотоварни и товарни превозни средства. Компанията търгува на едро с повече от 120 страни във всички континенти.
Youtube-Buttons-73-26- social_facebook_box_blue

MONROE
TENNECO AUTOMOTIVE EUROPE BVBA


Tenneco Inc. е един от водещите световни дизайнери, производители и дистрибутори на въздушни продукти и системи, както и продукти и системи за управление на превозните средства за автомобилни, търговски и пазари извън пътната мрежа, както и за вторичните пазари. Използвайки комбинация от водещи технологии, производствена експертиза и отдаденост в обслужването на клиенти, Tenneco увеличава приходите с 8,4милиарда долара годишно и прониква на нови пазари, за да утвърди лидерската си позиция на световен индустриален доставчик. Чрез стриктно спазване на регламента за остатъчните емисии при леките и товарните превозни средства, компанията е добре позиционирана, за да има значителен ръст на приходите си.
Youtube-Buttons-73-26-

MSI
MS MOTORSERVICE INT GMBH


Motorservice Group е организация за продажба на резервни авточасти на пазара за вторично вграждане, която е част от дейността на KSPG (Kolbenschmidt Pierburg). Той е един от водещите доставчици на компоненти за двигатели за независимия пазар, като включва премиум марките KS, PIERBURG,  trw_logo_RGB , BF-Germany. Тяхната широка гама продукти позволява на клиентите да получат всичко необходимо за двигателя от един източник. За да реши проблемите на сервизите и дистрибуторите си, Motorservice предлага богато обслужване и техническа експертиза.
Youtube-Buttons-73-26-

ngk
NGK SPARK PLUG EUROPE GMBH


Успешната история на NGK в Европа започва преди повече от 30години. През 1979г. е създадена компанията NGK Spark Plug Deutschland GmbH, която е предшественик на днешната NGK Spark Plug Europe GmbH. От тогава NGK се развива от доставчик на запалителни свещи за японски мотоциклети до един от водещите технологични партньори на производителите и търговците на автомобили в Европа. Днес почти няма производител на автомобили, който да не вгражда продукти от NGK. Например през 1976 Saab оборудва автомобилите си със запалителни свещи NGK, последван от Bentley през 1983 и през 1987 от Maserati, Renault и Rolls Royce. През 1990 Alfa Romeo, Audi, VW, BMW, Opel, Fiat, Jaguar, Smart, Renault, Ferrari, DaimlerChrysler, Volvo и Seat преминават към вграждането на NGK. През новото хилядолетие Maybach и Range Rover се присъединяват и те към вграждането на продукти NGK.
social_facebook_box_blue Youtube-Buttons-73-26-

SNR
NTN-SNR ROULEMENTS


NTN-SNR е третата по големина компания за производство на лагери в света и е основен партньор за автомобилостроенето, индустрията и аерокосмическите сектори. От различни корени, NTN и SNR се обединяват в едно като комбинират силните си страни, за да станат по-силни в световен план, както и за да подобрят позициите си е Европа. Сега, заедно в една група, марките NTN и SNR вземат максимума от своето взаимодействие, технологично, индустриално и търговско развитие.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

OSRAMOSRAM D.O.O.


OSRAM, със седалище в Мюнхен, е световен водещ производител на осветление с история датираща от повече от 100 години. OSRAM е една от двете водещи компании за производство на осветление в света. Портфолиото на компанията е от компоненти за електронни съоръжения за контрол, до цялостни осветителни тела, системи за управление на светлина и осветителни решения.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

RUVILLE
EGON VON RUVILLE GMBH


Като част от Schaeffler Group, RUVILLE, основана в Хамбург през 1922г., е един от най-известните специалисти за двигатели, шаси и услуги в световен мащаб в глобалния автомобилен сектор за резервни части. Като специалист, RUVILLE разработва, произвежда и доставя резервни части в оригиналното качество за вграждане във всички по-големи модели европейски и азиатски превозни средства, като предлага съобразени с конкретните условия, процесно-ориентирани решения от един източник за клиенти в повече от 100 страни.

SHAEFFLERSCHAEFFLER AUTOMOTIVE AFTERMARKET GMBH & CO.KG


Със своите продуктови марки LUK, INA и FAG, Schaeffler означава иновативна сила и най-високо качество. Business Unit Schaeffler Automotive Aftermarket е специализиран доставчик на компоненти и услуги по задвижването на леки и лекотоварни превозни средства: от двигателя до аксесоарите и предаването към шасито. В световен мащаб, продажбите на резервни части в автомобилния бизнес на продукти с марки LUK, INA и FAG и търговец на марката Ruville, се генерират от Schaeffler Automotive Aftermarket базирани в Langen, Германия. Компанията е създадена с глобална мрежа от прибл. 11,500 дистрибуционни партньори, като по този начин остава близо до своите клиенти за повече от 35 години.
Schaeffler Automotive Aftermarket снабдява пазара на автомобилни резервни части с резервни части за задвижване, двигател и окачване – за всички класове превозни средства и в съответствие с оригиналното качество.
Youtube-Buttons-73-26-

TEXTARTMD FRICTION SERVICES  GMBH


TMD Friction всъщност е компания Nisshinbo Group. Те са световен лидер в спирачната технология. От леки автомобили, състезателни автомобили и лекотоварни автомобили до железопътния и промишлен транспорт,управляват постиженията си чрез ефективни, надеждни и безопасни спирачни решения.
С над 135 години в спирачната индустрия, те са сред най-големите производители на спирачни материали в света и се ползват с доверието на най-големите брандове в автомобилостроенето, промишления и железопътния сектори. Като един от лидерите в железопътния сектор, предоставящи спирачни решения за повечето налични железопътни приложения, те също се грижат и за някои от най-престижните серии състезания в света, като състезателните автомобили на 24 Heures Du Mans и други. Добре дошли в света на спирачното триене!

TURBO_MOTORTURBO MOTOR IN YECCION, S.L.


Turbo Motor е компания, специализирана в производството на турбини. След много години работа в автомобилния сектор, те навлизат на пазара за турбини през 2004г. В подкрепа на това, което сега е тяхната ключова дейност, имат една от най-пълните гами на пазара, което им дава възможност за доставка на над 2000 налични приложения към клиентите им в цяла Европа.

VALEO
VALEO SERVICE EASTERN EUROPE SP. ZOO


Дейността на Valeo се състои от два елемента: екип, посветен на независимото следпродажбено обслужване (дистрибутори, сервизи, автоцентрове) и екип в мрежата на оригинално първично вграждане.
Маркетинговите и логистичните дейности се комбинират, за да се повиши ефективността. Valeo Service представлява 18% от общите продажби на групата, като продава широка гама от продукти и най-качествени услуги до автосалоните, дистрибуторите на резервни части и независимите сервизи в повече от 100 страни по целия свят.
Чрез постоянния стремеж да гарантира оптимално удовлетворение на своите клиенти, Valeo Service предлага пълна професионална подкрепа за технически и продажбени цели.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

VARTA
JOHNSON CONTROLS PRODEJ SPOL.


VARTA акумулаторите са представени от Johnson Controls Power Solutions, глобален лидер в усъвършенстваните батерии за конвенционални, Start-Stop, хибридни и електрически превозни средства, и първата компания за производство на литиево-йонни батерии за масово производство на хибридни превозни средства. Днес милиони хора по целия свят разчитат на техните иновативни продукти.

VDOCONTINENTAL TRADING GMBH


VDO е търговска марка на Continental Corporation. Покритието  на продукти с търговските марки Continental, VDO, ATE, Galfer и Barum предлагат електронни продукти, системи и услуги за товарни и специални превозни средства, както и по-широк избор от продукти за специализирани сервизи и резервни части за независимия пазар за следпродажбено обслужване и поддръжка на оригинално първоначално вграждане, както и поддръжка на серийното производство на превозните средства.

WAHLERBORGWARNER AFTERMARKET EUROPE GMBH


BorgWarner е световен продуктов лидер на двигателни компоненти. Компанията се фокусира върху развитието на водещи двигателни технологии, които подобряват икономията на гориво, емисиите и производителността. Клоновете са разположени по целия свят, за да се осигурят местна подкрепа на разнообразната им клиентска база.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

WIX
MANN+HUMMEL Filtration Technology Poland Sp. z o.o.


Wix Filters е основана в стара памучна фабрика в Gastonia от Jack Wicks и неговия бизнес партньор Paul Crenshaw, които се нуждаят от неизчерпаем запас от чисто бял памучен отпадъчен конец за филтриращи елементи за новата си компания. Тогава, Gastonia и Gaston County произвеждат повече камгарирана памучна прежда, отколкото навсякъде другаде по света.
За повече от 75 години, WIX е революция във филтриращата индустрия с качество и иновации. И те все още са точно толкова заети, както винаги.
Като компания, те са изминали дълъг път, тъй като скромното начало в старата памучна фабрика, ги кара да погледнат напред и да видят, че са още в самото начало.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

ZIMMERMANN
OTTO ZIMMERMANN GMBH


За повече от пет десетилетия, Otto Zimmermann разработва, произвежда и продава сложни компоненти за превозни средства за производителите на автомобили и за свободния пазар на резервни части. Дисковете Zimmermann вече са доказали своята надеждност и производителност в първите автомобили, които са стандартно оборудвани с дискови спирачки.
Търговската марка Zimmermann представлява компетентност в спирачните компоненти с цел Вашата безопасност.

LMI   SACHS
ZF FRIEDRICHSHAFEN AG


ZF е световен лидер в трансмисионната и шаси технологии, както и в активната и пасивна технологии за безопасност. Компанията, която придобва TRW Automotive през 2015г., сега е представена на около 230 места в повече от 40 държави. През 2015г., ZF очаква да постигне продажби от 29 до 30милиарда? с приблизително 138 000 служители по предварителни данни. ZF е един от трите най-добри доставчици в автомобилната индустрия по целия свят.
social_facebook_box_blueYoutube-Buttons-73-26-

Back to top