За Ауто Плюс

ФИРМЕН ПРОФИЛ

profile-1big

Ауто Плюс България АД е една от водещите български фирми за внос и търговия с авточасти. Основната дейност на акционерното дружество е продажба на резервни части, оригинални резервни части и масла за всички модели автомобили, като целта е да предложи на клиентите максимален избор за всяка марка и модел, представен на българския пазар.
Фирмата разполага с централна складова база в гр. София, както и с няколко регионални склада в градовете Пловдив, Стара Загора, Варна и Русе. Успешно изградената дистрибуторска мрежа, която обединява 37 магазина, от които 22 под собствена търговска марка „Ауто Плюс“ и 15 франчайз, покриваща територията на цялата страна, позволява на компанията да изпълни заявките на своите клиенти в кратък срок, с което да изпълни един от принципите, които определят отношението на фирмата към нейните партньори, а именно – бързата доставка.
С цел ефективно управление и оптимизиране на търговските процесите, в компанията са внедрени ERP и WMS системи, които гарантират по-качественото и професионално обслужване на клиентите.
Ауто Плюс България АД е член на ATR International AG – едно от най-големите и успешни търговски сдружения в Европа, също така и сертифицрана по стандарт ISO 9001:2008.
Професионалното обслужване на клиентите и задоволяването на техните потребности са водещи принципи за Ауто Плюс, но не по-малко значение за фирмата има човешкият фактор. Във фирмата работят повече от 200 служители, които периодично преминават през семинари и обучения, провеждани съвместно с фирмените партньори, с цел повишаване на професионалната им компетентност, развитие на знанията и уменията им и информираност за иновативните продукти и технологии.
Широкият асортимент от продукти, гарантираното качество, изгодното съотношение цена-качество, бързата доставка, професионалното обслужване и задоволяването на потребностите на клиента са принципите, от които Ауто Плюс се ръководи в отношенията си със своите партньори!

autoplus

Логото Ауто Плюс е създадено от известният график-приложник и народен художник Стефан Кънчев, роден през 1915г. в Калофер. Син на иконописец, Стефан Кънчев работи във всички области на приложната графика. Това, което е нарисувал, е на толкова високо ниво, че заслужава да се сподели с повече хора. Кънчев е автор на над 1000 запазени знака и символа, сред които е и логото „АУТО ПЛЮС“, над 650 пощенски марки, плакати, пощенски картички и пликове, оформления на книги, опаковки и др. Автор е на много корици на книги с народни приказки, плакати, запазени фабрични и търговски марки, новогодишни и др. честитки, рекламни страници, луксозни бланки и писма, пощенски марки, етикети, опаковки и др.

От 1945 участва в много изложби и биеналета в България и в чужбина. Печели многократно конкурси за шрифт, плакат, запазени марки, честитки, телеграми, оформяне на книги и др.
Произведенията му се ползват със световна известност и името му фигурира в най-големите енциклопедии по приложна графика. Награден е с ордените „Кирил и Методий” — I степен (1956, 1963, 1969), „Червено знаме на труда” (1965), „Народна република България” — II степен (1975). Наградата за плакат и приложна графика „Александър Жендов” (1973) и др.

ПАРТНЬОРИ

Back to top