Плевен

гр. Плевен, Северна промишлена зона, ул. Северна 1

Работно време
Пон. – Петък
Събота
Неделя
08:00-18:30
08:30-14:00
почивен ден
Пон. – Петък
Събота
08:00-18:30
08:30-14:00
Неделя
почивен ден
Контакти
Управител Иван Блажев
Управител
Иван Блажев
Мобилен
Мобилен
Tелефон
Факс
Емейл